Dine muligheder

Rekruttering 

Vi matchmaker mellem virksomheder og kandidater fra hele Skandinavien. Vores virksomheds udvalg, er bredt og varrieret. Vi arbejder sammen med nogle af de største skandinaviske virksomheder, og deres filialer i Spanien. Vi søger kandidater, som vil starte karriere eller ønsker udenlandsophold med gode jobs. 

Akademi

Vi har et tilbud om at alle kandidater der finder jobs gennem vores rekruttering bliver inviteret til salgs, samarbejds og motivations/fællesskabsture. Det er vigtigt for os at dit ophold bliver en faglig, kulturel og social oplevelse. Det er altid valgfrit at deltage i akademiets aktiviteter, men vi elsker hvis man gør. Se vores lille video fra en akademi dag her ved siden af.

Regler, arbejdstilladelse, bank mm.

Alle der opnår en stilling hos en af vores partnere, modtager samtidig fuld assistance til at sikre NIE nummer (arbejdsregistrering) samt detaljer med bank og alle øvrige nødvendige dokumenter. De fleste rådgiver også om steder til at finde bolig. Dog tilbydes der ikke boligløsning som en del af pakken med mindre dette er specifikt nævnt. 

Hvorfor Scandinavian Academy?

Der er mange grunde til at vælge et job i udlandet, og der er mange grunde til at finde dit job gennem Scandinavian Academy. Udover at vi matcher dig med jobs ud fra dine ønsker så får du her et par gode grunde fra en af vores kandidater.

Hvorfor Scandinavian Academy?

Der er mange grunde til at vælge et job i udlandet, og der er mange grunde til at finde dit job gennem Scandinavian Academy. Udover at vi matcher dig med jobs ud fra dine ønsker så får du herunder et par gode grunde fra en af vores kandidater.

Send dit CV i dag

Så har du mod på og lyst til at gøre karriere i udlandet, så send dit CV allerede nu. Vi har mellem 300 – 400 ledige stillinger hvert år på Costa del Sol

Close Menu