Scandinavian Academy er en kursusudbyder, og rekruteringspartner for fem Skandinaviske virksomheder, på Costa del Sol. Vi har brugt talløse timer på at scoute de seriøse callcentre og servicevirksomheder, som ansætter skandinaver, til kundeservice, salgs- og supportfunktioner.  

Vi kan derfor matche de rette kandidater med jobs til en lang række stillinger, hvor du kan være sikret en stilling som både udvikler dit CV, dine kompetencer, dine sprogkundskaber og samtidig være sikker på, at der er forhold som lever op til skandinaviske standarder, når det gælder løn, forsikringer og ansættelsesforhold. 

Vi sætter en ære i at matche den rette kandidat med det rette job. For os er det væsentligt at et ønske om at prøve kræfter med et job i udlandet, også ender som et lykkeligt ægteskab. Både for virksomhederne og for kandidaterne. Derfor ansøger du heller ikke til en bestemt virksomhed eller et bestemt job. Men en ansøgning til os, er en ansøgning til et match der passer din personlighed, dine jobønsker og dit temperament. 

Vi har jobs hvor der er mulighed for at udvikle sig. Der er for de rette kandidater udviklingsmuligheder, så ønsker du blot et år hvor du får et job der matcher dig, eller ønsker du at gøre karriere, så har vi både stillingerne og virksomhederne som passer til dig. 

Skulle det utænkelige ske, at vi har fejlmatchet en kandidat med en stilling, så sikrer vores model at vi kan flytte dig til en anden virksomhed, hvor matchet forhåbentlig er bedre. Vi sætter nemlig mennesket i fokus, og stræber efter at dit eventyr i udlandet, ender så lykkeligt som et H.C. Andersen Eventyr. 

For at sikre det rette match udstyrer vi alle vores kandidater med et diplom kursus i salg og kundeservice og forbereder alle kandidater på de stillinger vi har. Og så er et job i en dansk virksomhed på Costa del Sol mere end et job. Det er også et sted hvor gruppeidentiteten er i fokus. 

LogoMakr_3N4WCr

Send din ansøgning i dag

Så har du mod på og lyst til at gøre karriere i udlandet, så ansøg allerede nu. Vi har mellem 300 – 400 ledige stillinger hvert år på Costa del Sol

Close Menu